Einde in zicht voor serie New Girl?

Veronica Superguide logo
Einde in zicht voor serie New Girl?

Einde in zicht voor serie New Girl?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Alhoewel er officieel nog niets bekend is over de toekomst van New Girl, denkt hoofdrolspeler Jake Johnson dat het na het huidige seizoen gedaan is met de comedy.

Seizoensfinale

Jake vertelt aan The Daily Beast dat de laatste aflevering van het zesde seizoen zich goed leent als afsluiter van de serie. "Fox wil ons niets vertellen, maar we hebben een finale opgenomen waarmee, als dit het einde is, de fans zullen kunnen leven." Alhoewel de acteur en de rest van de cast een lopend contract hebben bij de zender, voorspelt Jake dat dat niet uitgediend zal worden. "Ik denk dat het na dit seizoen klaar is."

New Girl

De serie, over een groep vrienden die een loft in Los Angeles deelt, was in 2011 voor het eerst te zien op de Amerikaanse televisie. Jake speelt in New Girl huisgenoot Nick Miller, die een knipperlichtrelatie heeft met het personage waar de serie zijn naam aan dankt, Jessica Day (Zooey Deschanel).

Fox

Fox ontkent noch bevestigt dat het einde in zicht is voor New Girl. De zender verklaarde zondag dat het zich momenteel beraadt op de toekomst van de serie.

In Nederland wordt New Girl uitgezonden op RTL7 en zijn seizoen één tot en met vier te zien op Netflix.

Lees verder