matilda netflix musical

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
matilda netflix musical

Zien! Eerste trailer voor de Netflix-remake van Matilda

|
|

Laatste update:

Er komen verschillende remakes van klassieke Roald Dahl-films aan. Het gaat dan bijvoorbeeld om Wonka, met Timothée Chalamet, en Matilda. Van die laatste film is zojuist een trailer uitgebracht!

Trailer voor Matilda-musicalfilm

Als je een remake wilt maken van een klassieke kinderfilm, moet je wel met een verdraaid goed idee komen. Dat geldt zeker voor zo’n iconisch verhaal als Matilda! Gelukkig komt Netflix met een bijzondere insteek: een musicalfilm, gebaseerd op de toneelmusical die in het Verenigd Koninkrijk met veel lof werd ontvangen. Benieuwd hoe dat eruitziet? Netflix heeft zojuist de eerste trailer voor Matilda uitgebracht.

Emma Thompson als Trunchbull

De Netflix-remake van Matilda ziet er in ieder geval indrukwekkend uit. Ook wat betreft kostuums en make-up zit het wel snor. Heb je Emma Thompson als de wrede Miss Trunchbull gespot? Andere castleden zijn Alisha Weir als Matilda, Lashana Lynch als Miss Honey, en Stephen Graham en Andrea Riseborough als Matilda's ouders. De film wordt geregisseerd door Matthew Warchus, die ook optrad als regisseur van de toneelmusical.

Lees hier wat er gebeurd is met Mara Wilson, de originele Matilda-actrice!

Er zijn dus genoeg redenen om voorzichtig optimistisch te zijn over deze musicalfilm, zelfs voor fans van de originele film. Helaas moeten we nog even op het eindresultaat wachten:

Matilda verschijnt op 2 december op Netflix. Wil je nu al iets kijken te hebben op de streamingdienst? Dit is de Netlix-releaselijst voor deze maand.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder