Eerste trailer voor de tv-serie van The Purge is hier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste trailer voor de tv-serie van The Purge is hier

Eerste trailer voor de tv-serie van The Purge is hier

|
|

Laatste update:

Volgende week verschijnt met The First Purge alweer het vierde deel uit de populaire horrorserie The Purge in de bioscopen. Nu is ook de eerste trailer vrijgegeven voor de tv-serie over de jaarlijkse nacht waarin twaalf uur lang alle misdaad is toegestaan. Zoals verwacht ziet deze er behoorlijk duister en naargeestig uit.

De andere 364 dagen in het jaar

Terwijl de volgende week te verschijnen prequel ingaat op de ontstaansgeschiedenis van deze lugubere traditie, gaat de tv-serie zich volgens producer Jason Blum meer richten op wat er de rest van het jaar gebeurt. Dat vertelde hij er tenminste vorig jaar over in een interview met Den of Geek.

Wordt The Purge straks werkelijkheid?

In de tussentijd heeft de producer ook voorspeld dat het hem niet zal verbazen als The Purge nog eens werkelijkheid gaat worden onder president Donald Trump. De oranje mafkees is er volgens Blum gek genoeg voor, getuige zijn oproepen om leraren te bewapenen als een manier om schoolgeweld tegen te gaan.

Trump jat Keep America Great-slogan van The Purge

Het is niet de eerste keer dat Trump in verband wordt gebracht wordt met The Purge; zijn in 2017 aangekondigde herverkiezingsslogan voor 2020 is gegapt van de serie, en de teaserposter van The First Purge bestond uit een variant op Trumps rode Make America Great Again-pet, waar menig Amerikaanse redneck tegenwoordig mee rondloopt

The First Purge draait vanaf donderdag 5 juli in de bioscopen. De uit tien afleveringen bestaande tv-serie gaat in september in première bij USA Network, het is nog niet bekend wie de serie in Nederland gaat uitzenden.

Lees verder