Scoob! Shaggy en Scooby-Doo 2020 3D animatiefilm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Scoob! Shaggy en Scooby-Doo 2020 3D animatiefilm

Zoinks! Trailer voor Scoob! laat zien hoe Scooby-Doo er in 3D uitziet

|
|

Laatste update:

Onderstaande Scoob! trailer biedt ons een eerste blik op de aankomende 3D Scooby-Doo-film van Warner Bros. De langlopende franchise zag in 1969 het levenslicht met de animatieserie Scooby-Doo, Where Are You?. Generatie na generatie maakte daarna kennis met de tieners van Mystery Inc. en hun trouwe viervoeter. Ook Scooby-Doo gaat echter met zijn tijd mee, zodoende is het tijd voor een 3D-sausje!

Scoob! en het mysterie van de aliens in de Ikea?

Scooby-Doo draait om een groep jonge speurneuzen en hun trouwe hond, die onderzoek doen naar onverklaarbare gebeurtenissen. Vaak blijkt er achteraf echter een hele simpele verklaring te zijn! Ook in Scoob! wordt Scooby-Doo (Frank Welker) vergezeld door de vier originele leden van Mystery Inc.: Shaggy Rogers (Will Forte), Fred Jones (Zac Efron), Velma Dinkley (Gina Rodriguez) en Daphne Blake (Amanda Seyfried). Zo te zien, worden zij in deze 3D-film ontvoerd door aliens. Scoob! belooft ons een soort origin story. We leren namelijk hoe de Mystery Inc.-leden elkaar ontmoeten en hoe Scooby-Doo aan zijn naam komt!

Scoob! draait in zomer 2020 in de bioscoop

Als wij aan Scooby-Doo denken, dan denken we eigenlijk altijd aan de originele tekenfilmserie. Toch zijn er veel meer films en series gemaakt! Ook de laatste jaren nog. Neem die cross-over met Supernatural en die spin-off Daphne en Velma. Binnenkort mogen we daar dus ook Scoob! aan toe voegen. Deze 3D animatiefilm draait in de zomer van 2020 in de bioscoop.

Lees verder