Eerste trailer komische actiefilm ‘Gringo’ online

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste trailer komische actiefilm ‘Gringo’ online

Eerste trailer komische actiefilm ‘Gringo’ online

|
|

Laatste update:

Er staat een spiksplinternieuw jaar voor de deur en dat betekent ook: een heleboel nieuwe filmreleases! Eén daarvan is Gringo, waarvan producent Amazon Studio’s vandaag de eerste trailer online heeft gegooid. Voor fans van actie en harde grappen ééntje om naar uit te kijken.

Opvallend castlid

Wat je gaat zien in Gringo? Een hop wietpillen, rampscenario’s met drugskartels en flink wat bekende Hollywoodsterren, onder wie David Oyelowo (Selma), Charlize Theron (Mad Max), Joel Edgerton (The Great Gatsby), Thandie Newton (Crash) en Amanda Seyfried (Les Miserebles). Een ander opvallend castlid is Paris Jackson, de dochter van de overleden zanger Michael Jackson.

Vragen om moeilijkheden

Gringo vertelt het verhaal van Harold Soyinka, een keurige zakenman uit de Verenigde Staten. Financieel zit-ie er niet bepaald zorgeloos bij en als hij door zijn baas gevraagd (of eigenlijk: bevolen) wordt de formule van een wielpil persoonlijk af te leveren bij een laboratorium, heeft hij helaas weinig keus. Let the drama begin...

Ben je mooi klaar mee…

Harold krijgt het in Mexico al gauw aan de stok met een gevreesd drugskartel, internationale huurlingen en de DEA (Drug Enforcement Administration). De grote vraag is natuurlijk: weet Harold zonder kleerscheuren weer veilig naar huis te komen?

Gringo is vanaf 9 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de trailer in bovenstaande video.

Lees verder