bill & ted face the music Keanu Reeves Alex Winter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
bill & ted face the music Keanu Reeves Alex Winter

Eerste trailer Bill & Ted Face the Music; releasedatum in augustus

|
|

Laatste update:

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we jullie de eerste trailer voor Bill & Ted Face the Music (ook wel Bill & Ted 3 genoemd) laten zien. Daarnaast hebben we excellent nieuws over de releasedatum voor de comedy!

Party on met Keanu Reeves en Alex Winter

Keanu Reeves en Alex Winter zijn terug! In Bill & Ted Face the Music zien we hoe de rockcarrière van Bill S. Preston en Ted "Theodore" Logan (een van Reeves zijn beste rollen) toch niet echt van de grond is gekomen. Hun leven verandert echter drastisch als ze bezocht worden door boodschappers uit de toekomst. Zij waarschuwen Bill en Ted dat alleen hun lied de wereld kan redden. Het probleem is alleen dat de dudes het lied nog niet geschreven hebben. Zodoende reizen ze af naar de toekomst om het lied te stelen... van zichzelf! Naast Reeves en Winter keert ook William Sadler terug in zijn rol als Death. Kijk maar:

De releasedatum van Bill & Ted Face the Music

Geruchten over een derde Bill & Ted-film doen al jaren de ronde. De officiële bevestiging kwam echter pas in augustus 2018. Gelukkig werken er weer veel dezelfde mensen mee aan Bill & Ted Face the Music, waaronder Chris Matheson en Ed Solomon. Zij waren ook verantwoordelijk voor voorgangers Bill & Ted's Excellent Adventure en Bill & Ted's Bogus Journey.

Alle coronaperikelen ten spijt, staat Bill & Ted Face the Music gelukkig nog steeds gepland voor een release op 21 augustus 2020!

Lees verder