Minions The Rise of Gru - Teaser

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Minions The Rise of Gru - Teaser

De eerste teaser voor Minions: The Rise of Gru heeft álles!

|
|

Laatste update:

Deze zomer verschijnt Minions: The Rise of Gru in de bioscopen. Om alvast in de stemming te komen, werd gisteren tijdens de Super Bowl de eerste teaser vertoond. En omdat de zendtijd rondom dit sportevenement een vermogen kost, hadden de makers slechts dertig seconden om hun punt te maken. Maar wat kun je nu kwijt in een halve minuut? Heel wat, zoals blijkt uit de propvolle commercial voor deze vrolijke animatiefilm!

Goudgele rakkers

Over het verhaal is nog niet veel bekend. Maar zoals de titel al weggeeft, vertelt Minions: The Rise of Gru over de eerste ontmoeting tussen de ambitieuze superschurk en de goudgele rakkers uit de titel. Natuurlijk zal Steve Carell terugkeren als Gru, de antiheld uit de Despicable Me-reeks. Daarnaast spreekt de Britse komiek Russell Brand opnieuw de stem in van de sinistere Dr. Nefario. Ook Margot Robbie, Kevin Hart en Dave Bautista zijn te horen in dit vervolg op de krankzinnig winstgevende animatiehit uit 2015.

Releasedatum

We weten nog niet wat voor rollen deze Hollywood-sterren zullen spelen, maar daar zal waarschijnlijk snel verandering in komen. Overmorgen verschijnt namelijk de eerste trailer voor Minions: The Rise of Gru. En hoewel de film naar verluidt in juni uitkomt, gaan we er vanuit dat we dan ook de officiële releasedatum te horen zullen krijgen!

Lees verder