Mysterieuze teaser trailer voor nieuwe Netflix Original Ragnarok

Door Alie Sierkstra
Ragnarok Netflix Original Noorwegen 2020

We mogen ons weer opmaken voor een nieuwe Netflix Original-serie! Vanaf 31 januari kun je op de streamingdienst terecht voor het spannende, bovennatuurlijke tienerdrama Ragnarok. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt de Noorse mythologie een grote rol in Ragnarok.

Ragnarok geeft nieuwe draai aan Noorse mythologie

De Netflix Original – overigens niet te verwarren met Thor: Ragnarok –  belooft een young adult-drama te worden, maar dan met elementen uit de Noorse mythologie. Aangezien de opnamen van deze Netflix Original inmiddels zijn afgerond, is het tijd voor een eerste teaser trailer. Wij moesten daarbij overigens meteen aan het erg spannende Rain denken!

Netflix Original in het teken van Noorse Ragnarok

In Ragnarok krijgt het klein dorpje Edda in Noorwegen plotseling te maken met warme winters en harde regenbuien. Ook smelt een ijsberg in slechts een paar dagen tijd compleet weg… Een groep vrienden weet het zeker: dit is niet natuurlijk! Zij denken dat de natuurrampen een voorteken zijn van de Dag des Oordeels, oftewel Ragnarök. Het is te hopen dat er nog iemand in kan grijpen…

Ragnarok is vanaf 31 januari te zien op Netflix. De streamingdienst lijkt de Scandinavische smaak trouwens te pakken te hebben. We lieten je gisteren bijvoorbeeld ook al weten dat Vikings-opvolger Valhalla in de maak is!