Eerste seizoen GTST verschijnt op Videoland

Veronica Superguide logo
Eerste seizoen GTST verschijnt op Videoland

Eerste seizoen GTST verschijnt op Videoland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Of jij nu sporadisch het wel en wee van Ludo en Janine volgt, fan bent van het eerste uur of niet zo lang verslaafd bent aan Goede Tijden, Slechte Tijden: we hebben goed nieuws. Het eerste seizoen van deze Nederlandse soapparel verschijnt binnenkort op Videoland.

Goede Oude Tijden

Ach, die goede oude tijd. Arnie, Linda en Peter, maar ook Helen Helmink en Martine Hafkamp, het eerste seizoen van GTST brings back memories. In 1990 ging de soap in première. En alhoewel er aanvankelijk veel kritiek was op de wat onprofessionele manier van tv-maken, bleven de kijkers gewoon hangen op RTL. 

Concurrenten

Goede Tijden kreeg later concurrenten in de vormen van Goudkust en Onderweg Naar Morgen, maar deze soaps zijn inmiddels al lange tijd van de buis verdwenen. GTST daarentegen doet het nog altijd goed, met steady kijkcijfers en een vaste fanbase.

Videoland

Het was Babette van Veen die het terugkeren van het eerste seizoen van GTST bekendmaakte. De actrice, die in 2015 terugkeerde naar Meerdijk in de rol van inmiddels moeder Linda Dekker, kondigde het goede nieuws aan op Facebook. Vanaf 1 juli zal het complete eerste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden beschikbaar zijn op Videoland. 

Lees verder