Eerste reacties op Incredibles 2 zijn juichend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste reacties op Incredibles 2 zijn juichend

Eerste reacties op Incredibles 2 zijn juichend

|
|

Laatste update:

Na de wereldpremière van The Incredibles 2 in Los Angeles zijn de eerste reacties op Twitter boven komen drijven. Aanwezigen, waaronder vooral Amerikaanse filmjournalisten, hebben niets dan goeds te zeggen over deze langverwachte Pixar-film.

Net zo goed als de eerste? Ja hoor!

De première vond dinsdag 05 juni ’s avonds laat plaats in L.A. Hier was het toen al woensdagochtend. Aanwezige reporters mogen nu nog geen recensies publiceren, maar ze mogen al wel op social media laten weten wat ze van de film vonden. Sinds The Incredibles in 2004 uitkwam is het voor de meeste Pixar-fans één van hun absolute favorieten. Kan een vervolg dan net zo goed zijn? Ja hoor, zeggen de aanwezigen. Sterker nog, meerdere twitteraars geven aan dat ze vooraf bang waren dat de film niet goed zou zijn.

Eén Amerikaanse filmreporter noemt The Incredibles 2 zelfs zijn favoriete film van deze zomer. Dat wil nogal wat zeggen met concurrentie van andere goed ontvangen films als Avengers: Infinity War en Deadpool 2.

Acteur en komiek Patton Oswalt zag de film met zijn dochtertje Alice, en ze konden er allebei niet over uit hoe goed ze 'm wel niet vonden.

Jack-Jack Attack!

Meerdere reacties roepen dat baby Jack-Jack de show steelt. In de eerste film kwam de jongste telg van de Incredibles-familie weinig aan bod, maar dat wordt dit keer blijkbaar helemaal goedgemaakt.

Dat is natuurlijk een mooie gelegenheid om dit nieuwe clipje uit de film te laten zien waarin een doodvermoeide Mr. Incredible het zwaar heeft met de zorgen voor zijn jongste zoontje:

En voor de echte fans blijft het leuk om het korte filmpje Jack-Jack Attack terug te kijken, waarin we zien wat er tijdens de eerste film met de Incredibles-baby en zijn arme oppas gebeurde toen de rest van de familie op avontuur was.

The Incredibles 2 komt woensdag 27 juni bij ons in de bioscopen uit.

Lees verder