Eerste reacties op Han Solo-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste reacties op Han Solo-film

Eerste reacties op Han Solo-film

|
|

Laatste update:

De wereldpremière van de langverwachte Star Wars-spinoff Solo: A Star Wars Story vond donderdag 10 mei plaats in Los Angeles en de eerste reacties duiken nu online op. De produktie van de solofilm over de stoere smokkelaar uit het Star Wars-universum ging met de nodige problemen gepaard, dus de vraag is natuurlijk hoe het eindprodukt eruitziet.

Wat gebeurde er ook allemaal weer?

In juni 2017 werden regisseurs Phil Lord en Christopher Miller ontslagen omdat Disney en Lucasfilm vond dat het duo niet aan de verwachtingen voldeed. Een anonieme acteur deed hierover later nog een boekje open. Nog dezelfde maand werd de ervaren regisseur Ron Howard aangesteld als vervanger. Ook zouden de producenten tot dan toe niet tevreden zijn over de acteerprestaties van Alden Ehrenreich, waarna deze extra acteerlessen moest volgen. Grappig detail: in zijn doorbraakrol in Hail Caesar speelde Ehrenreich nog wel een populaire acteur die niet bleek te kunnen acteren. Vervolgens bleef het verdacht lang stil rond de film, waardoor begin dit jaar ook hier op de redactie de paniek uitbrak.

Solo: A Success Story

Maar nu zijn er dan de eerste reacties op sociale media, en wat blijkt: Solo: A Star Wars Story is een hit! Er mogen tot de première in Cannes op 15 mei geen recensies gepubliceerd worden, maar tweeten is al wel toegestaan. En wat voor razend enthousiaste reacties zien we wel niet voorbij komen?!

“Never tell me the odds”

Alden Ehrenreich wordt geprezen om zijn vertolking van Harrison Ford’s iconische personage, maar het lijkt er op dat Donald Glover de show steelt als de jonge Lando Calrissian. Ook een nieuw personage genaamd L3 is goed ontvangen. Het moge duidelijk zijn: het zag er even niet goed uit voor Solo: A Star Wars Story, maar net als in de oude films overwint de stoere avonturier ondanks dat hij de schijn tegen zich had. Of zoals Solo het zelf zegt: “Never tell me the odds”. Vanaf 23 mei kunnen we het ook zelf gaan zien in de bioscopen.

Lees verder