Eerste officiële foto van de vrouwencast van Ocean’s 8

Veronica Superguide logo
Eerste officiële foto van de vrouwencast van Ocean’s 8

Eerste officiële foto van de vrouwencast van Ocean’s 8

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zelden zagen we een foto met zo’n hoog badass-gehalte als de eerste foto van Ocean’s 8: een spin-off van de Ocean’s-trilogie met een cast die volledig uit vrouwen bestaat.

De foto biedt ons een eerste blik op de nieuwe groep vrouwelijke überdieven. Van links naar rechts zie je hoofdrolspeelsters Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway en Sarah Paulson. 

Dit is wat we weten

Er is nog niet veel bekend over het verhaal van Ocean’s 8. Wel weten we dat Sandra Bullock's personage Debbie Ocean (vermoedelijk het zusje van George Clooney's personage Danny Ocean in de voorgaande films) een groep handlangers verzamelt, om de roof van de eeuw te laten slagen. Deze moet overigens plaatsvinden tijdens het jaarlijkse Met Gala in New York, waar heel bekend Hollywood zich altijd verzamelt. De verhalen over sterren in gastrolletjes (Kim Kardashian, Tommy Hilfiger, Zayn Malik en Katie Holmes om er maar een paar te noemen) vliegen ons dan ook om de oren.

Succes

Ocean’s 8 is een spin-off van de blockbuster Ocean’s Eleven met supersterren George Clooney, Brad Pitt en Julia Roberts in de hoofdrollen. Na twee sequels, die minstens zo goed werden ontvangen, is het nu de beurt aan de vrouwelijke top van Hollywood om het succes te overtreffen. De verwachtingen zijn hoog!

Even geduld nog: Ocean’s 8 draait vanaf 8 juni in de bioscoop.

Lees verder