Eerste officiële achtbaan The Walking Dead binnenkort open

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste officiële achtbaan The Walking Dead binnenkort open

Eerste officiële achtbaan The Walking Dead binnenkort open

|
|

Laatste update:

Nog geen plannen voor het paasweekend? De eerste The Walking Dead-achtbaan is dichterbij dan je denkt!

Doodsangst, hoog oplopende emoties en onverwachte wendingen: de beste seizoenen van The Walking Dead zijn niets minder dan een adembenemende achtbaan. Binnenkort mag je die aanbeveling letterlijk nemen, want Thorpe Park heeft zich voor hun nieuwste attractie laten inspireren door The Walking Dead! Op de Twitter-pagina van het Britse pretpark werd al een tipje van de sluier opgelicht.

Geur

John Burton is de ontwerper van The Walking Dead: The Ride. Om zich voor te bereiden, keek hij opnieuw alle seizoenen van de horrorhit… twee keer! In een interview vertelt Burton: “Bezoekers zullen denken dat ze omringd zijn door Walkers. Daarbij maken we gebruik van hoogstaande speciale effecten, belichting en zelfs geur om een huiveringwekkende sfeer te creëren. Zelfs in de wachtrij zijn ze niet veilig. Op de schaal van angst van één tot tien is het een vijftien!”

Bloedstollend

Fans van The Walking Dead zullen tijdens de bloedstollende achtbaanrit onder meer bekende locaties als de gevangenis en Alexandria passeren. Natuurlijk is deze attractie niet compleet zonder Walkers. Het pretpark is momenteel dan ook druk bezig met het werven van figuranten die altijd al een zombie wilde spelen. Wil je liever gewoon als gast de attractie bezoeken, dan hoef je niet lang meer te wachten. Als alles volgens plan verloopt, zal The Walking Dead: The Ride al rond Pasen zijn poorten openen voor bezoekers!

Lees verder