Eerste muzikale fragment van nieuwe Disney-film Vaiana

Veronica Superguide logo
Eerste muzikale fragment van nieuwe Disney-film Vaiana

Eerste muzikale fragment van nieuwe Disney-film Vaiana

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze week gaat eindelijk de nieuwe Disney-film Vaiana in première. Kom alvast in de stemming met het fragment waarin halfgod Maui de prinses Moana ‘welkom’ heet met een heerlijk nummer!

Worstelaar

Het blijft even wennen: de stoere worstelaar Dwayne ‘The Rock’ al zingend in een vrolijke en kleurrijke Disney-musical. Toch duurt het niet lang voordat hij ons heeft overtuigd. Dat is niet alleen te danken aan de zangkunsten van de voormalige worstelaar, maar ook aan het catchy nummer ‘You’re Welcome’. Voeg daarbij de oogstrelende animatie en de slimme visuele grapjes, en wij zijn alvast helemaal om!

Animatieklassiekers

Helemaal verrassend is dit natuurlijk niet. Aan Vaiana werkte een paar van de grootste talenten mee die Disney in huis heeft. Regisseurs Don Hall en Ron Clements werkten aan animatieklassiekers als Aladdin, The Little Mermaid en Big Hero 6. Voor de muziek werden schrijvers aangetrokken die onder meer werkten aan Frozen. Kortom, niets is aan het toeval overgelaten om van Vaiana een hit te maken. Deze Disney-klassieker in wording is vanaf 30 november in de bioscoop te zien!
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder