Eerste intense trailer voor duistere fantasyserie Tell Me A Story

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste intense trailer voor duistere fantasyserie Tell Me A Story

Eerste intense trailer voor duistere fantasyserie Tell Me A Story

|
|

Laatste update:

De schrijver van Scream en The Vampire Diaries is terug met Tell Me A Story. En de eerste trailer belooft alvast een nieuwe televisiehit!

Indrukwekkend

De naam Kevin Williamson zou bij de gemiddelde film- en seriefan een belletje moeten doen rinkelen. Deze productieve scenarioschrijver vond niet alleen het horrorgenre opnieuw uit met Scream, hij tekende ook voor hitseries als Dawson’s Creek, The Following en The Vampire Diaries. Aan dit indrukwekkende cv kan nu ook Tell Me A Story worden toegevoegd. Gisteren verscheen de eerste trailer voor deze gloednieuwe televisieserie!

New York

In Tell Me A Story worden klassieke sprookjes naar het hedendaagse New York gehaald. De vergelijking met Once Upon a Time ligt op de loer, maar Kevin Williamson verzekert dat zijn serie een hele andere insteek heeft. “Er zitten geen bovennatuurlijke elementen in. De serie is heel realistisch en er is niets op televisie dat er ook maar een beetje op lijkt, in de verste verte niet”, aldus de bedenker van de reeks.

Roodkapje

In het eerste seizoen worden onder meer Jaap en de bonenstaak, Roodkapje en De wolf en de drie biggetjes herverteld als een duistere psychologische thriller over liefde, moord en wraak! Chris Brochu, die in The Vampire Diaries de rol van Luke vertolkt, zal een belangrijke rol spelen in Tell Me a Story. Ook Kim Catrall (Sex and the City), James Wolk (Zoo) en Dania Ramirez (Once Upon a Time) maken hun opwachting in het eerste seizoen!

Tell Me A Story gaat op 31 oktober van start in Amerika. Het is helaas nog niet bekend of en wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder