IT clown Pennywise

Veronica Superguide logo
IT clown Pennywise

Eerste foto van James McAvoy uit It: Chapter Two

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het tweede deel van It zal in het komende najaar verschijnen en er is net een eerste foto verschenen van acteur James McAvoy als de volwassen Bill Denbrough. De foto is gedeeld door Andrés Muschietti, de regisseur van de films.

Terug naar waar het allemaal begon

In het eerste deel van dit Stephen King-verhaal is te zien hoe Bill zijn kleine broertje Georgie verliest aan de creepy clown Pennywise. Samen met zijn vrienden Richie Tozier, Eddie Kaspbrak, Stan Uris, Ben Hanscom, Beverly Marsh en Mike Hanlon, vormde Bill de Losers' Club. De groep keert opgegroeid weer terug naar het stadje Derry, waar ze na 27 jaar nogmaals worden opgewacht door de killerclown.

Jong en oud

De foto zelf is niet heel onthullend, maar de anticipatie voor de horror blijft groeien na het succes van het eerste deel. De jongere versies van de personages zullen nog steeds te zien zijn in het vervolg door flashbacks, maar de volwassen Losers' Club-leden zullen worden gespeeld door Jessica Chastain (Beverly), James Ransone (Eddie), Bill Hader (Richie), Andy Bean (Stan), Jay Ryan (Ben) en Isaiah Mustafa (Mike). Bill Skarsgård mag de witte clownsmake-up weer opdoen voor zijn rol als Pennywise.

Je zal nog even moeten wachten tot de volledige film uitkomt, maar de eerste trailer van It: Chapter Two zal ergens in mei verschijnen.

Lees verder