Eerste bioscoopfilm van regisseur Thomas Acda

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste bioscoopfilm van regisseur Thomas Acda

Eerste bioscoopfilm van regisseur Thomas Acda

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Acteur en zanger Thomas Acda gaat zijn eerste bioscoopfilm regisseren. Oh Boy is vanaf 9 november in de bioscopen te zien.

Oh Boy

Gijs Naber, Hanna van Vliet, Renée Fokker en Liz Snoijink spelen de hoofdrollen in Oh Boy. Ook Eric van Sauers en Sanne Vogel zijn in de film te zien. Het nieuws komt van distributeur Entertainment One, die dit bekend heeft gemaakt op het filmfestival van Cannes.

Thomas Acda maakte vorige jaar zijn regiedebuut met de televisiefilm Fake met Tim Haars en Nasrdin Dchar, en gaat nu dus voor het eerst voor succes in de bioscoop. Acda lijkt met zijn hoofdpersoon dicht bij huis te blijven: Gijs Naber speelt in Oh Boy namelijk een liedjesschrijver. Die komt er na het overlijden van zijn vaste scharrel achter dat hij een acht maanden oude zoon heeft.

Thomas Acda

De regisseur kennen we natuurlijk vooral als de helft van Acda & De Munnik, het gigantisch succesvolle muzikale duo dat hij vormde met Paul de Munnik. Als acteur was Thomas Acda onder meer te zien in films als All Stars, Lek en Alles is liefde, en series als Penoza en Jeuk. Acda is ook lid van Comedytrain en trad jarenlang als teamcaptain op bij Dit was het nieuws.

De opnames van Oh Boy zijn deze week begonnen en de film gaat op 9 november in première.

Lees verder