Eerste Big Brother-afvaller is woest: ‘Ben besodemieterd’

De eerste Big Brother-bewoner moest zijn of haar koffers pakken. Deze bewoner is boos en die woede richt zich vooral op een van de andere bewoners: “We gaan geen goede band hebben.”

Big Brother 2023 Geraldine Kemper Tatyana Beloy

We vertelden jullie gisteren al welke drie Big Brother-deelnemers genomineerd waren. Vanavond werd in een liveshow bekendgemaakt welke deelnemer het huis daadwerkelijk moest verlaten. Het bleek Judy te zijn, die haar koffers moest pakken. Geraldine Kemper en nieuwbakken presentatrice Tatyana Beloy stonden Judy op te wachten bij de uitgang.

'Bedrogen'

Judy, die zich gisteren niet geliefde maakte bij de kijkers, is nog steeds boos op Jason, die ze verantwoordelijk houdt voor haar nominatie. Ze voelt zich door hem ‘bedrogen’ en ‘hartstikke besodemieterd’. Ze baalt er ‘zo hard’ van dat ze Jason in vertrouwen genomen heeft. “We gaan geen goede band hebben”, stelt ze uiteindelijk na aandringen van Geraldine en Tatyana.

Je ziet Big Brother van maandag tot en met zaterdag op RTL 5, vanaf 20.30 uur. Op Videoland kun je 24 uur per dag loeren in het huis!