Eerste beelden van Lethal Weapon seizoen 3

Veronica Superguide logo
Eerste beelden van Lethal Weapon seizoen 3

Eerste beelden van Lethal Weapon seizoen 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In mei werd bekend dat de Lethal Weapon-serie na het ontslag van de onhandelbare Clayne Crawford een vervanger had gevonden in de vorm van Sean William Scott. Een opmerkelijke keuze, want deze komiek is vooral bekend van zijn rol als geilneef Stifler uit de American Pie-films. Nu hebben we de eerste beelden, waarin we kunnen zien hoe deze nieuwkomer het ervan af brengt als vervanger van Crawford’s stoere personage Martin Riggs.

Meteen ouderwets bekvechten

Afgaande op deze eerste promo mogen we gerust zeggen dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor Lethal Weapon-serie. Ook al is Sean William Scott vooral bekend als lolbroek, hij lijkt ook goed overweg te kunnen met het toch niet onbelangrijke actie-aspect van de serie. In de mini-trailer zien we zijn personage Wesley Cole ouderwets bekvechten met Damon Wayans’ Murtaugh, terwijl ze op het dak van een rijdende vrachtwagen staan. Precies zoals Riggs dat zou doen zeg maar.

US Magazine heeft daarna wat fraaie promo-shots van de nieuwe cast van seizoen drie, en ook in deze plaatjes lijkt het erop alsof Wesley Cole al seizoenen lang meedraait.

Leuke opsteker

Voor Sean William Scott is de rol een leuke opsteker, aangezien zijn carrière naast de American Pie-films niet zo hard gaat. De komedies Dude Where's my car, Road Trip en Role Models waren nog wel successen, evenals de actiekomedie Welcome to the Jungle/The Rundown, maar toch is het alweer sinds de laatste American Pie uit 2012 veel te stil rond Stifler. Daar gaat nu keihard verandering in komen met Lethal Weapon seizoen drie! Waar en wanneer dit nieuwe seizoen op de Nederlandse TV te zien zal zijn is nog niet bekend.

Lees verder