Eerste beelden repetitie O’G3NE op Eurovisie Songfestival

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste beelden repetitie O’G3NE op Eurovisie Songfestival

Eerste beelden repetitie O’G3NE op Eurovisie Songfestival

|
|

Laatste update:

De kop is eraf! Lisa, Amy en Shelley hebben vandaag voor repetities het podium in Kiev betreden. Op het YouTube-kanaal van Eurovision is een stukje van het optreden vrijgegeven. Te zien is dat de drie zussen een kleine choreografie doen op hun nummer Lights and Shadows. Check hier de video!

BLIJE CORNALD

Songfestival-commentator Cornald Maas, die bij de repetitie aanwezig was, is zeer positief over de eerste stappen van O’G3NE. "Stijlvol, intiem, vocaal excellent en ook emotie wordt overgebracht. Nu verder bijschaven,” schrijft hij op Twitter.

OUTFITS

De zingende zussen droegen tijdens de repetitie hun officiële outfits. Ze waren gekleed in hun dinsdagochtend gepresenteerde zwarte glitterpakjes van ontwerper Tycho Boeker. Grappig weetje: Tycho was ook de ontwerper van de fameuze scheurjurk die Trijntje Oosterhuis zou dragen bij haar deelname in 2015. Na veel kritiek op deze keuze, besloot de zangeres op het laatste moment de jurk met naveldiep decolleté in te ruilen voor een pofbroekpak, dat uiteindelijk ook enorm werd afgebrand.

DONDERDAG IS DE DAG

O’G3NE maakt volgende week donderdag 11 mei haar opwachting in de tweede halve finale van het liedjesfestijn. Voor het zover is repeteren ze nog twee keer. 

Lees verder