Eerste beelden Oscar-kanshebber Gold

Veronica Superguide logo
Eerste beelden Oscar-kanshebber Gold

Eerste beelden Oscar-kanshebber Gold

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ze zijn er: de eerste beelden van de film Gold. Met nog maar tweeënhalve minuut film in de gloednieuwe trailer, wordt Gold nu al getipt als kanshebber voor de Oscars.

Golddiggers

Hoofdrolspeler Matthew McConaughey speelt een falende zakenman met een flink terugtrekkende haarlijn. Hij besluit het roer om te gooien en met een geoloog (Édgar Ramírez) in de jungle van Borneo op zoek naar goud te gaan. Als ze op een onmogelijke hoeveelheid goud stuiten, stijgt het de mannen behoorlijk naar hun hoofd en komen ze in problemen met de FBI. Het lijkt erop dat al hun succes in rook op zal gaan.
Eerste beelden Oscar-kanshebber Gold

20 kilo

Voor zijn rol als Kenny Wells kwam Matthew McConaughey meer dan 18 kilo aan en liet zijn haarlijn een stuk naar achteren trekken. Het is niet de eerste keer dat Matthew zijn uiterlijk drastisch aanpast voor een rol. Eerder verloor hij al bijna 20 kilo voor de Dallas Buyers Club. Regisseur Stephen Gaghan zei dat McConaughey zijn hart en ziel in deze rol legde om zijn personage zo geloofwaardig mogelijk te kunnen spelen. We voelen de Oscarnominaties al aankomen!

De film is vanaf 19 januari te zien in de bioscoop

Lees verder