• Nieuws

Eerste beelden Netflix-misdaaddrama Seven Seconds!

Eerste beelden Netflix-misdaaddrama Seven Seconds!

Netflix heeft de eerste beelden van het misdaaddrama Seven Seconds online gezet! In de serie, van de makers van The Killing, probeert een rouwende moeder te achterhalen wat er met haar overleden zoon is gebeurd.

Bericht wordt geladen...

De gekleurde tiener Brenton Butler wordt aangereden door een politieagent. Vlak voordat hij overlijdt, ziet zijn moeder Latrice (tweevoudig Emmy-winnares Regina King) een verdacht figuur in de ziekenhuiskamer van haar zoon. Samen met openbaar aanklager K.J. Harper (Clare-Hope Ashitey) probeert ze te achterhalen wie er achter de dood van Brenton zit.

Wirwar van emoties

Het lijkt erop dat de politie een kwade dubbelrol speelt in de dood van Brenton, en de affaire in de doofpot probeert te stoppen. Latrice ontdekt echter ook dat haar zoon nare geheimpjes had. De zwarte gemeenschap in Jersey City ziet het incident als het zóveelste bewijs dat de politie met twee maten meet. Terwijl Harper de feiten probeert te achterhalen lopen de gemoederen hoog op.

Seven Seconds is vanaf 23 februari te zien op Netflix. De serie wordt gemaakt door Veena Sud, die eerder de Amerikaanse versie van The Killing verzorgde.

De regie is van Gavin O’Connor, die eerder puik werk leverde met The Americans. Seven Seconds is geïnspireerd door de Russische film The Major.