Eerste Aquaman-foto's online

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste Aquaman-foto's online

Eerste Aquaman-foto's online

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een gespierde Jason Momoa waar het water vanaf druipt: het lijkt net een parfumreclame, maar het is één van de eerste vrijgegeven foto's van de nieuwe DC-film Aquaman. Natuurlijk kennen we spierenbundel Arthur Curry nog uit Justice League, maar deze Kerst krijgt de held uit Atlantis zijn eerste film. Op naar de plaatjes.

Aquaman

AlsofJason Momoa er in bovenstaand plaatje al niet genoeg uitzag alsof hij voor een Davidoff-advertentie poseert hebben we hier ook nog de cover van tijdschrijft Entertainment Weekly. Dat ziet er mooi uit, of niet dames?

Amber Heard als Mera

Ook Amber Heard zagen we al eventjes in Justice League, maar in Aquaman krijgt zij een aanmerkelijk grotere rol. Op dit plaatje lijkt het alsof Aquaman en Mera samen meedoen aan the Amazing Race.

Eerste Aquaman-foto's online

Nicole Kidman als koningin Atlanna

Na het succes van Cate Blanchett in Thor: Ragnarok kon die andere grote Australische actrice natuurlijk niet achterblijven, dus zien we nu Nicole Kidman in haar eerste comic book-film. Zij speelt Atlanna, de koningin van Atlantis.
Eerste Aquaman-foto's online

Regisseur James Wan

Op deze castfoto zie je Momoa, Heard en Willem Dafoe samen met regisseur James Wan, vooral bekend van Saw en Furious 7. De filmmaker maakt zich duidelijk geen zorgen om de druk die er op de film ligt om het DC Universum weer in goede banen te leiden: “Deze waterwereld is zo anders en staat zo los van andere DC films dat het net is alsof ik mijn eigen sci-fi fantasy film aan het maken ben”, zegt hij. “Dit is een hele nieuwe onderwaterwereld die niemand ooit in een film heeft gezien”.

Eerste Aquaman-foto's online

Black Manta

De superschurk in Aquaman heet Black Manta en wordt gespeeld door Yahya Abdul-Mateen II. Je kent deze acteur misschien als discokoning Cadillac uit the tv-serie The Get Down. Regisseur Wan zegt over Black Manta: “Hij is een huurling en een piraat, die er in dit pak uitziet als een dwaze alien uit de ruimte”.
Eerste Aquaman-foto's online

King Orm

Volgens regisseur James Wan gaat Aquaman “een klassiek broedertwistverhaal worden”, dat vertelt over de vete tussen Jason Momoa’s Aquaman en zijn halfbroer Orm. Uhm, klinkt dit niet een beetje als Thor en Loki? Orm wordt gespeeld door Patrick Wilson, die hiermee zijn tweede DC-rol doet. De acteur speelde ook al de Nightowl in Watchmen.
Eerste Aquaman-foto's online

Waar is Dolph?

Leuke cast hoor, maar één naam ontbreekt, en wel die van Dolph Lundgren. De Scandinavische reus speelt in Aquman de rol van koning Nereus, en we waren juist zo benieuwd hoe Dolfje Zeewolfje eruit zou zien.

Alle plaatjes doorkijken dat kan bij Entertainment Weekly. Het tijdschrift belooft verder “Atlantische ruiters op witte haaien, reuze-octopussen, zeven verschillende onderwaterkoninkrijken, door spelonken zwemmende kannibalen, en zelfs zeedraken”. Dat kan een leuke Kerstfilm worden dus.

Lees verder