Better Call Saul, S5, aflevering 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Better Call Saul, S5, aflevering 1

Yes! De eerste aflevering van Better Call Saul S5 staat op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het vijfde seizoen van Better Call Saul is vanaf vandaag officieel van start gegaan. Helaas kunnen we je vandaag nog slechts verblijden met één aflevering (die sinds vanmorgen op Netflix staat), maar de rest volgt al snel. Beloofd! 

Het vijfde seizoen belooft in ieder geval veel goeds. Wij verwachten dat de relatie tussen Jimmy en Kim steeds verder onder druk komt te staan. Wat dacht je namelijk van de veelzeggende titel 'Wexler v. Goodman'? Het heeft er alle schijn van dat Jimmy op het punt staat zijn enige vriend te verliezen. Benieuwd naar meer? Wij deelden eerder al wat feitjes over dit vijfde seizoen.

Het verloop

De eerste aflevering van het vijfde seizoen Better Call Saul met als titel 'Magic Man' staat dus sinds vandaag op Netflix. En zoals we eerder al beloofden, volgt de tweede aflevering al snel: morgen. Daarna zal er wekelijks (iedere dinsdag in Nederland) een nieuwe aflevering verschijnen van deze meeslepende misdaadserie. De komende maanden zitten we dan ook geramd, want het vijfde seizoen Better Call Saul beslaat in totaal tien afleveringen. Al zijn er nu slechts 6 te zien in het overzicht... We houden het in de gaten! 

Lees verder