Familie Buddenbruck in Een Huis Vol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Familie Buddenbruck in Een Huis Vol
TVEen Huis Vol

Een Huis Vol-kijkers verbaasd: zonder handdoek naar het strand?

|
|

Laatste update:

Ik ga zwemmen en ik neem mee... In elk geval geen handdoeken, dacht de familie Buddenbruck uit Een Huis Vol. Na een autorit van drie uur zijn de kinderen dolenthousiast voor hun allereerste strandbezoek. Maar vader en moeder des huizes hebben er blijkbaar niet bij stilgestaan dat de kinderen ook nat zouden worden van het zeewater... Dat zorgt vooral bij kijkers voor verbazing.

Zwemmen?

Als de 7-jarige Gidiën met natte kleding aan komt lopen na het spelen in het water, ontdekt moeder Thaila dat ze iets is vergeten: "Ik heb niks droogs bij me". Vader Rob legt uit: "Handdoeken hadden we niet, hè? We waren er niet van uitgegaan om te zwemmen." Gelukkig mag dat de pret niet drukken. De kinderen spetteren zich nat in de zee en rollen in het zand. Rob ziet de bui al hangen; dat moet straks allemaal mee in de auto. "O, dat veeg je dadelijk af", reageert Thaila.

De kijkers van Een Huis Vol delen hun ongeloof op Twitter, nadat kijkers eerder al stukgingen om de familie Jelies. "Oh my goodness. Je gaat drie uur rijden met tig kinderen om naar het strand te gaan, zegt pa: 'Ja, ik dacht niet dat ze gingen zwemmen'", luidt een van de reacties op het strandavontuur van de Buddenbruckjes.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder