Edwin Evers en Jeroen Rietbergen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Edwin Evers en Jeroen Rietbergen

Edwin Evers verbreekt samenwerking Jeroen Rietbergen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Naast bandleider van The Voice of Holland, was Jeroen Rietbergen ook toetsenist in de Edwin Evers Band. Inderdaad, was, want Edwin gooit 'm uit de band nadat Jeroen zelf al zijn aandeel in de Voice of Holland-wantoestanden toegaf.

Dat meldt Edwin Evers zelf in een verklaring van de band op Insta. Hiermee komt een einde aan een jarenlange samenwerking.

Edwin Evers stopt samenwerking Jeroen Rietbergen

"Na alle berichtgeving van de afgelopen dagen hebben wij besloten om de samenwerking met Jeroen Rietbergen te beëindigen", luidt het statement. "Er is voor gekozen om niet naar buiten te treden voordat we Jeroen hiervan op de hoogte konden stellen." De band wil 'plezier, positiviteit, energie en respect voor iedereen uitstralen' - maar dat wordt natuurlijk een lastig verhaal als Jeroen Rietbergen in je band zit. "Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte toe", sluit Edwin af.

Aangifte tegen Jeroen Rietbergen

Jeroen, die geen relatie meer heeft met Linda de Mol, gaf zelf al toe fouten te hebben gemaakt en stapte op als Voice-bandleider. Er ligt inmiddels ook al een aangifte tegen hem, gedaan door oud-Voice-finaliste Nienke Wijnhoven. Zij claimt dat Jeroen haar betastte; hij ontkent die aantijging. De toetsenist komt naar alle waarschijnlijk uitgebreid aan bod in de nu al beruchte BOOS-aflevering van Tim Hofman. Deze aflevering over de Voice-beerput komt om 16:00 uur online op YouTubeTegen ex-Voice-coach Ali B is ook aangifte gedaan.

Lees verder