Edsilia Rombley

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Edsilia Rombley

Smullen maar: Edsilia Rombley presenteert chocoladeshow voor Omroep MAX

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Edsilia Rombley gaat een nieuw familieprogramma presenteren! Naast het Songfestival en een musical special van Beste Zangers wordt ze nu het gezicht van Showcolade.

Wel of geen chocolade

Alles in dit nieuwe programma van Omroep MAX draait om chocola, chocola en nog eens chocola! De vraag wordt welke objecten van deze lekkernij zijn gemaakt. Het format komt uit Japan, wat geen grote verrassing is. Showcolade is geïnspireerd op de populaire filmpjes die rondgaan op internet, waarop een object levensecht lijkt, maar toch van chocola is.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

In een meubelstuk bijten?

Naast Edsilia Rombley zullen er meer BN’ers te zien zijn in Showcolade. Twee teams nemen het tegen elkaar op om de lekkernijen van de echte voorwerpen te onderscheiden. Er is maar één manier om hierachter te komen: door een hap te nemen.

We moeten nog wel even wachten tot we dit programma kunnen bekijken, want Showcolade gaat pas in het najaar van start. Ondertussen knalt Omroep MAX door met zijn grote hit Heel Holland Bakt, waar geen nep-chocolade tussen zit. In de laatste aflevering maakte André van Duin diepe indruk op de kijkers.

Showcolade is vanaf het najaar te zien bij NPO 1.

Lees verder