Eddie Redmayne is 'f-cking trots' op Huffelpuf

Veronica Superguide logo
Eddie Redmayne is 'f-cking trots' op Huffelpuf

Eddie Redmayne is 'f-cking trots' op Huffelpuf

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eddie Redmayne, de ster uit Fantastic Beasts and Where to Find Them, komt op voor Zweinstein’s minst geliefde huis in deze belangrijke, maar vooral komische, video.

'Saaie goedzakken'

Tovenaars die ingedeeld worden bij Huffelpuf staan bekend als harde werkers, geduld en trouw. Maar Helga Hufflepuff’s afdeling van Zweinstein is een beetje het ondergeschoven kind van de tovenaarswereld vergeleken met de befaamde huizen Griffoendor, Ravenklauw en Zwadderich. Maar niet langer!

De geel-met-zwarte dassen hebben een nieuwe kampioen: Eddie Redmayne, die de magizoöloog Newt Scamander (ook van Huffelpuf) speelt in de Harry Potter spin-off filmreeks Fantastic Beasts and Where to Find Them. 

Weest trots

Met tranen in zijn ogen vertelt hij hoe trots hij is op Huffelpuf in deze video gepost door MTV. Naast hem zijn Cedric Diggory (Robert Pattinson) en Dwayne ‘The Rock’ Johnson ook trotse Huffelpuffers. En niet te vergeten is Huffelpuf het favoriete huis van schrijfster J.K. Rowling. Punt.

Keer terug naar de magische wereld van Harry Potter met Fantastic Beasts and Where to Find Them. De film draait vanaf vandaag in de bioscoop!

Lees verder