Ed Sheerans Carpool Karaoke is er!

Veronica Superguide logo
Ed Sheerans Carpool Karaoke is er!

Ed Sheerans Carpool Karaoke is er!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige week kondigde James Corden al aan dat hij de Late Late Show naar zijn moederland zou brengen voor een speciale Londen-editie. En daar hoort natuurlijk een kakelverse Carpool Karaoke bij met met niemand minder dan Ed Sheeran.

Justin Bieber

Ed kroop in de stoel naast James voor een muzikaal ritje door Londen. Hits als Shape of You en SING passeren de revue, maar ook diepe gesprekken over hoe afhankelijk we tegenwoordig zijn van ons mobieltje én een gekkig verhaal over Eds goede vriend Justin Bieber.

Golfbal

De Britse zanger vertelt dat hij en Justin samen naar een viezig dive bar in Tokio gingen en vervolgens dronken op een golfbaan belandden. Daar aangekomen stopte Justin Bieber een golfbal in zijn mond en vroeg Ed om die eruit te slaan. Wat hij deed, uiteraard.

Maltesers

The Shape of You-zanger schijnt heel goed te zijn in zoveel mogelijk Maltesers in zijn mond te stoppen. Zijn record lag tot aan de Carpool Karaoke op maar liefst 47 stuks. Heeft ie z’n record weten te verbreken? Check de video hierboven en you’ll find out!

Samen zingen

Om de Carpool Karaoke compleet te maken zingen James en Ed ook nog even Justin Biebers Love Yoursef, waaraan Ed meeschreef, en One Directions What Makes You Beautiful.

Lees verder