Ed Sheeran blijkt groot Songfestival-fan: 'Ik wil meedoen'

Door Redactie
Ed Sheeran bij Humberto

Humberto Tan sprak gisteren via een live-verbinding met wereldster Ed Sheeran. En wat blijkt? De Engelse zanger is een groot fan van het Eurovisie Songfestival! Hij zou zelf ook wel de stoute schoenen willen aantrekken...

De 'zero points' die Engeland jaar na jaar ontvangt, houden hem niet tegen. Zijn manager denkt daar echter anders over!

Groot fan

Nu was Ed digitaal te gast vanwege zijn nieuwe muziek en gezinsleven, maar al snel viel het onderwerp op Songfestival-winnaars Maneskin die vorige week de Humberto-studio op stelten zetten. "Ken je ze?", vroeg de presentator zich af. Met een big smile van oor tot oor bevestigt de wereldster dat. "Allicht. Ik kijk elk jaar naar het Songfestival. Ik vind het geweldig." 

Win het weekend van je dromen!

Ed Sheeran 2022?

Humberto vraagt zich daarom af of we hem ooit gaan terugzien, wie weet wel als concurrent van onze eigen Dries Roelvink. "Nou, elk jaar word ik dronken als ik zit te kijken. Dan zeg ik tegen m'n manager: 'Dit wil ik ook een keer'. Maar hij zegt: 'Over mijn lijk'", reageert Ed lachend. "Ik denk dat op een dag, als ik het ooit zou doen, dan moet Europa weer van Engeland houden, en of dat ooit gaat gebeuren... Elk jaar wordt Engeland laatste. Altijd, elk jaar." Tja, de vraag is of dat ligt aan het land of de matige inzendingen die ze sturen.

Luister hier het hele interview met Ed! 

Humberto is iedere werkdag om 22.00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.