John Easterling

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John Easterling
Hollywood

Echtgenoot Olivia Newton-John laat van zich horen

|
|

Laatste update:

Actrice Olivia Newton-John is afgelopen dinsdag helaas overleden. De man van de iconische Grease-ster heeft van zich laten horen op zijn Instagram.

Dankbaar

Met een prachtige foto van het echtpaar, deelt John Easterling liefdevolle woorden. “Olivia,” schrijft hij, “onze liefde voor elkaar overstijgt ons verstand. Elke dag spraken we onze dankbaarheid uit voor deze liefde die zo diep, zo echt, zo natuurlijk kon zijn. We hoefden er nooit aan te ‘werken’. We waren onder de indruk van dit geweldige mysterie en accepteerde het als verleden, heden en voor altijd.

Vredig

Hij sluit het bericht vredig af. “Zelfs nu haar ziel is opgestegen, wordt de pijn in mijn hart opgevuld met de vreugde van haar liefde. Onze familie is enorm dankbaar voor de enorme zee van liefde en steun.

John Travolta

Ook John Travolta, die samen met Olivia in Grease speelde, liet van zich horen. “Je maakte onze levens zoveel beter”, zei hij. “Ik houd zo veel van je. We zullen elkaar weer zien en allemaal weer samen zijn. De jouwe vanaf het eerste moment dat ik je zag, voor altijd!”

Lees verder