Echte Central Perk binnenkort bij je op de hoek?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Echte Central Perk binnenkort bij je op de hoek?

Echte Central Perk binnenkort bij je op de hoek?

|
|

Laatste update:

Oké, we moeten ons er maar gewoon bij neer gaan leggen: er komt géén reünie van de dames en heren van Friends. Gelukkig is er nog wel een beetje goed nieuws aan de horizon: het bekende koffiehuis Central Perk maakt misschien wél een comeback en dan gewoon in het straatbeeld van de echte wereld.

Volgens website The Blast

heeft Warner Bros. vorige maand succesvol copyright aangevraagd om de naam Central Perk te gebruiken ‘voor koffie- en caféservices’. Ook werd in de aanvraag het welbekende logo omschreven. De aanvraag om de naam van de koffiezaak te mogen gebruiken voor bordspellen, speelgoed en gokmachines is nog in behandeling, aldus The Blast.

De koffiezaak uit de serie, met de iconische oranje bank, is bijna net zo populair als de serie zelf. Toen in 2014 een tijdelijke pop-up versie van Central Perk in New York werd geopend om het 20-jarige bestaan van Friends te vieren, stonden de rijen dagenlang tot om de hoek. Of dit ook echt betekent dat er straks een Central Perk komt, of dat Warner Bros. gewoon wil voorkomen dat iemand anders de zaak opent, is nog even afwachten. ☕

Lees verder