Hobbs & Shaw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hobbs & Shaw

Hobbs & Shaw - The Walking Dead crossover? Goed idee vindt Dwayne Johnson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Hobbs & Shaw draait nu in de bios en is een van de vetste actiefilms van het jaar. Maar weet je wat de film niet heeft? Zombies! Dwayne Johnson en The Walking Dead-maker Robert Kirkman zien een crossover tussen beide franchises wel zitten.

Gefrituurd brein

Het balletje begint te rollen op Twitter wanneer Kirkman zijn enthousiasme over Hobbs & Shaw niet kan onderdrukken. Hij ratelt de titel achter elkaar in een post, alsof zijn brein gefrituurd is door de explosieve actie.

The Rock is vereerd en reageert enthousiast dat hij maar al te graag meedoet met een The Walking Dead spin-off waarin Hobbs & Shaw zombies in de pan hakken.

Als het een grap is, dan speelt de The Walking Dead-maker het spelletje goed mee, want hij reageert dolenthousiast op het idee.

Zombies killen met Hobbs & Shaw?

Kunnen we in de toekomst een crossover tussen de Fast & Furious-sterren en The Walking Dead verwachten? Wij hopen van wel! Want laten we eerlijk zijn: een zombie-Apocalyps is de volgende logische stap voor de personages van Dwayne Johnson en Jason Statham. Zeker nu ze Game of Thrones gespoild hebben in de film. En laten we niet vergeten dat de 31-jarige Vanessa Kirby de zus van vijftiger Jason Statham speelt, dus who cares about logica?!

Lees verder