Dwayne Johnson wil film maken met Tom Cruise

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson wil film maken met Tom Cruise

Dwayne Johnson wil film maken met Tom Cruise

|
|

Laatste update:

Dwayne Johnson en Tom Cruise zijn momenteel de belangrijkste actiehelden in de bioscopen. Als het aan het tweetal ligt, komt er dan ook snel een samenwerking!

Boegbeeld

Als het op grote actiefilms aankomt, zijn Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Tom Cruise momenteel moeilijk te verslaan. Johnson is natuurlijk een van de boegbeelden van de Fast and the Furious-reeks, terwijl Tom Cruise hét gezicht is van de Mission: Impossible-serie. Toch is het nog niet tot een samenwerking gekomen tussen het tweetal gekomen. Maar als het aan de actiehelden ligt, komt daar snel verandering in!

Fallout

Tom Cruise was onlangs te gast bij Entertainment Tonight Canada om zijn nieuwe film Mission: Impossible - Fallout te promoten. Toen hem werd gevraagd of hij het zag zitten om een film te maken met Dwayne Johnson, antwoordde hij: “Absoluut, dat kan heel leuk worden.” Oké, dat is misschien wat zuinigjes, maar het verhaal is nog niet afgelopen!

Testosteron

Het fragment kwam namelijk al snel onder ogen van Johnson. En die reageerde op Twitter nog een stuk enthousiaster: “Geloof me, broer… 'heel leuk' is nog zacht uitgedrukt. Alleen de mensen die ons in actie zien zullen het nog leuker vinden. Op een dag gaan we ervoor.” Laten we hopen dat die dag niet al meer op laat zich wachten, want de combinatie van respect, rivaliteit en testosteron zijn de ideale ingrediënten voor de perfecte buddy-movie!

Dwayne Johnson is momenteel in de bios te zien met Skyscraper. Cruise volgt op 2 augustus met Mission: Impossible - Fallout!

Lees verder