Dwayne Johnson versus gigamonsters in nieuwe trailer Rampage

Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson versus gigamonsters in nieuwe trailer Rampage

Dwayne Johnson versus gigamonsters in nieuwe trailer Rampage

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gigantische monsters zijn er op uit om Amerika te vernietigen. Maar daarvoor moeten ze wel eerst langs Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Arme monsters…

Genetisch experiment

In Rampage speelt Dwayne Johnson bioloog Davis Okoye. Met mensen weet hij misschien niet zo goed om te gaan, maar met dieren des te meer. Hij heeft vooral een speciale band opgebouwd met de gorilla George. Maar deze vriendelijke reus verandert na een genetisch experiment in een gigantisch monster. Tot overmaat van ramp blijkt de mensaap niet het enige wezen dat door deze dierproeven is getransformeerd tot een allesverwoestend beest. Davis zal tot het uiterste moeten gaan om te voorkomen dat deze proefkonijnen Amerika in de as leggen!

Arcadehallen

Rampage belooft een spectaculaire monsterfilm te worden in de traditie van King Kong, Godzilla en Kong: Skull Island. Het is natuurlijk nog even afwachten of Rampage zijn voorgangers weet te overtreffen, maar met Johnson in de hoofdrol heeft de film een sterke troef in handen. Rampage is gebaseerd op het gelijknamige computerspel uit 1986. Dat was destijds een hit in de arcadehallen en Warner Bros. hoopt op een nog groter succes in de bioscopen!

Rampage draait vanaf 19 april in de bios.

Lees verder