Dwayne Johnson

Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson

Zien: Dwayne Johnson verrast fan op haar honderdste verjaardag

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met hoofdrollen in films als Hobbs & Shaw en Jumanj: The Next Level zou je niet verwachten dat Dwayne Johnson veel fans heeft in het bejaardenhuis. Maar deze hartverwarmende video bewijst dat ook senioren weglopen met The Rock!

Mijlpaal

Dat Dwayne Johnson nooit te beroerd is om tijd vrij te maken voor zijn fans, is algemeen bekend. Hij is een soort Keanu Reeves, maar dan met meer spieren. Dat bewees The Rock deze week maar eens, toen hij hoorde dat een van zijn vele aanbidders haar honderdste verjaardag vierde. Om deze mijlpaal te vieren, nam de Fast & Furious-ster een speciale video op om de jarige job te feliciteren. En natuurlijk viel dit bijzondere cadeau enorm in de smaak bij het feestvarken!

Hartverwarmend

Het duurde natuurlijk niet lang voordat deze hartverwarmende video viral ging. Jamie Klingler, een vriendin van de jarige grootmoeder, vertelde tegen Buzzfeed: “Hij heeft een oude dame, die al dertig jaar fan van hem is, zo ongelooflijk gelukkig gemaakt. Ik zal hem daar altijd dankbaar voor zijn.” Ook Johnson zelf kijkt met plezier op het unieke verjaardagscadeau. “Dit is het beste onderdeel van beroemd zijn”, glunderde de charismatische acteur.

Lees verder