‘Dwayne Johnson maakt DC-debuut in Suicide Squad 2’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Dwayne Johnson maakt DC-debuut in Suicide Squad 2’

‘Dwayne Johnson maakt DC-debuut in Suicide Squad 2’

|
|

Laatste update:

Het is geen geheim dat Dwayne Johnson is gestrikt voor de titelrol van de superheldenfilm Black Adam. Maar volgens insiders maakt ‘The Rock’ zijn debuut in het DC-universum in Suicide Squad 2!

Antiheld

Filmsite The Wrap beweert een aantal studiomedewerkers te hebben gesproken die het script van Suicide Squad 2 hebben gelezen. Volgens deze bronnen zou het superschurkenteam in het vervolg de opdracht krijgen om een massavernietigingswapen onschadelijk te maken. De naam van dat krachtige wapen? Black Adam, de antiheld die binnenkort zijn eigen superheldenfilm krijgt met niemand minder dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de titelrol!

Verrassing

Er is nog weinig bekend over de plot en de cast van het vervolg op Suicide Squad, maar in mei lichtte Johnson een klein tipje van de sluier op over zijn toekomst in het superheldenuniversum van DC: “We hebben een te gekke verrassing voor de fans van Black Adam, maar die kan ik hier nog niet onthullen. Ik kan echter wel zeggen dat het te maken heeft met wanneer we Black Adam voor het eerst te zien krijgen.” Dit kan natuurlijk van alles betekenen, maar het maakt de bewering van The Wrap wel een stuk geloofwaardiger!

Suicide Squad 2 zal in 2019 in de bioscopen verschijnen.

Lees verder