Zendaya en Tom Holland in Spider-Man: Far From Home

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zendaya en Tom Holland in Spider-Man: Far From Home

HAHA: Durex condooms reageert op Spider-Mans vertrek uit MCU

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hashtag #SaveSpiderMan houdt sociale media in zijn greep en dat heeft natuurlijk alles te maken met Spider-Mans vertrek uit de MCU. Het gaat zelfs zó ver, dat nu ook condoommerk Durex zich er op hilarische wijze mee bemoeit. 

Ja, inderdaad. Dat lees je goed: fucking Durex. En ze komen met een zéér geslaagde inhaker, al zeggen we het zelf. "The end came too soon?", tweet Durex. "The feeling is mutual."

Hoe zit het nou tussen Disney en Sony?

Momenteel weet niemand hoe het nu écht zit met die geklapte Spider-Man-deal tussen Disney en Sony. Behalve de bobo's zelf - degenen die zelfs de dochter van Stan Lee pislink maakten. Het laatste nieuws blijf ook schommelen: berichten over wie de onderhandeltafel als eerste verliet, vliegen je om de oren. Van enig overzicht is absoluut geen sprake meer en online ontstaan er al twee felle kampen (Disney-fans en Sony-aanhangers) die lijnrecht tegenover elkaar staan. Wat een clusterfuck! En dan komt Hawkeye-ster Jeremy Renner óók nog met een reactie?!

Gaat Spider-Man écht weg?

Grote vraag blijft nu: gaat Tom Hollands Spider-Man écht weg uit het MCU? Als er niets verandert en de onderhandelingen niet opnieuw gaan plaatsvinden... lijkt het toch echt over en uit. Als Disney en Sony hun geld-issues opzijzetten en toch weer met elkaar in gesprek gaan kan de sfeer zomaar weer omslaan. Wellicht geeft Durex ze een laatste kwak-, *ahum*, zet in de goede richting! Wil je misschien wel voor de laatste keer genieten van Spidey in het MCU? Dan is Spider-Man: Far From Home een mooi uitzwaai-momentje. Die draait nog gewoon!

Lees verder