Spannend! Duncan Laurence onthult zijn Songfestival inzending vanavond

Veronica Superguide logo
Spannend! Duncan Laurence onthult zijn Songfestival inzending vanavond

Spannend! Duncan Laurence onthult zijn Songfestival inzending vanavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hè hè, er wordt eindelijk meer duidelijk over de inzending van Duncan Laurence voor het Eurovisie Songfestival! Vanavond maakt de zanger om 19.00 uur bij De Wereld Draait Door bekend met welk lied hij naar Tel Aviv reist om Nederland te vertegenwoordigen. 

Ilse DeLange, die in 2014 meedeed aan het Songfestival, heeft Duncan voorgedragen aan de commissie. Volgens de zangeres is Duncan erg bijzonder. "Wat hij schrijft is heel erg internationaal. Het is authentiek. Het raakt in alles vind ik.” 

Duncan gaat zingen! Maar wat?

AVROTROS maakte op 21 januari bekend dat Laurence Nederland gaat vertegenwoordigen. Directeur Eric van der Stade, die in de selectiecommissie zit, liet destijds weten dat er unaniem voor de zanger gekozen is. “We werden van onze stoel geblazen door deze song. Het is zo krachtig dat we unaniem hebben besloten dat Duncan onze man is.” Na de bekendmaking van Laurence als kandidaat volgde een radiostilte over de verdere details, tot nu. 

Rumour has it... 

Via Instagram postte de zanger de afgelopen tijd steeds delen van een foto, die samen een geheel vormen. Er gaan geruchten dat het nummer ‘Arcade’ heet en dat deze tekst ook op de foto's zal verschijnen. Hier is nog geen bevestiging van. Om nog meer mysterie rondom de onthulling van het nummer te creëren, heeft AVROTROS veel digitale sporen van de zanger gewist. Van zijn deelname aan The Voice zijn nog wel filmpjes te vinden, verder bijna niets meer. 

Ben je net zo benieuwd als wij naar de inzending? Zorg dan dat je vanavond om 19.00 uur naar De Wereld Draait Door kijkt om het Songfestival-lied te horen. En natuurlijk kun je het daarna ook vinden hier op Superguide!

Lees verder