Duncan Laurence nu ook al naar Pinkpop

Veronica Superguide logo
Duncan Laurence nu ook al naar Pinkpop

Duncan Laurence nu ook al naar Pinkpop

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een week geleden zaten we rond deze tijd juichend achter ons toetsenbord een verslag te tikken van hoe Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival had gewonnen. Sindsdien heeft hij al een Nederlandse tournee uitverkocht, een Europese tournee aangekondigd én zelfs een soloconcert in de 17.000 plaatsen tellende Ziggo Dome aangekondigd. Duncans zegetocht gaat onverminderd door, want nu is bekend dat de sympathieke zanger ook op Pinkpop zal staan. Eerder gaven we je al 10 redenen om dit jaar naar Pinkpop te gaan, daar kunnen we dus nu een elfde aan toevoegen!

Duncan Laurence op laatste moment toegevoegd aan Pinkpop

Duncan Laurence is op het laatste moment toegevoegd aan de line-up van Pinkpop, nadat het festival een vervanger zocht voor de groep First Aid Kit. Dit Zweedse damesduo heeft vanwege gezondheidsredenen hun hele tour geannuleerd. Zij hadden dus duidelijk écht een First Aid Kit nodig (Boem Tiss! sorry, we konden het niet laten, red.). Organisator Jan Smeets heeft de toevoeging van de Songfestival-winnaar aan de line-up zelf bekendgemaakt aan dagblad de Limburger.

Maandag 10 juni

Pinkpop vindt dit jaar plaats op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni. Duncan Laurence zal op de maandag optreden, waar hij samen met allerlei grote namen als Slash, Jack Black’s Tenacious D en Fleetwood Mac op het affiche staat.

Lees verder