Duncan Laurence komt voor soloconcert naar de Ziggo Dome

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Duncan Laurence komt voor soloconcert naar de Ziggo Dome

Duncan Laurence komt voor soloconcert naar de Ziggo Dome

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het kan niet op voor Duncan Laurence: na zijn overwinning op het Eurovisie Songfestival waren de 14.000 kaarten voor zijn Nederlandse clubtour binnen de kortste keren uitverkocht, en nu komt de Arcade-zanger ook voor een soloconcert naar de 17.000 plaatsen tellende Amsterdamse Ziggo Dome!

Nog even geduld, maar wel opschieten met kaartjes kopen

Duncan-fans moeten nog wel even geduld hebben, want dit grootschalige soloconcert van de Songfestival-winnaar zal plaats op 26 maart 2020 plaatsvinden. Kaarten gaan echter wel meteen morgen zaterdag 25 mei al in de verkoop, dus wees er snel bij!

Europese tournee

Na zijn nu totaal uitverkochte Nederlandse clubtour in oktober en november begint Duncan in december ook aan zijn eerste Europese tournee, die hem naar Duitsland, Denemarken, Zweden, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk zal brengen.

Bepaald geen losing game

Het is snel gegaan met de sympathieke zanger: half maart liet de zanger nog weten begin mei een solo-optreden te geven in het piepkleine Amsterdamse zonnehuis, dat slechts plek biedt aan 450 bezoekers. En nu gaat hij dus ook de bijna 40 keer zo grote Ziggo Dome in een Arcade omtoveren! Bepaald geen losing game dus, goed gedaan Duncan!

Lees verder