Duncan Laurence bij Top 40 Awards

Veronica Superguide logo
Duncan Laurence bij Top 40 Awards

Het is bijna zover! Duncan Laurence kijkt eerste halve finale Eurovisiesongfestival met popcorn

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

’s Neerlands trots Duncan Laurence kijkt de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2019 lekker ontspannen op de bank in zijn hotel. Voor de zanger en zijn entourage is een groot scherm én een flinke bak popcorn geregeld.

Omnomnomnom

Anders dan je misschien zou denken, zit Duncan Laurence straks niet nagelbijtend in de zaal. Hij laat het ANP weten dat hij zoveel mogelijk ontspannen van de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2019 wil genieten, ondanks dat het natuurlijk wel een beetje onwerkelijk voelt. De Nederlandse zanger is vanavond omringd door zijn team, familie en vrienden.

Tickets voor de finale?

Voor Duncan Laurence is dit echter wel het laatste ontspannen avondje... Ondanks dat je hem pas tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival 2019 kunt zien optreden, heeft de zanger morgen ook al een drukke dag. Zo is er een repetitie én bovenal de belangrijke vakjuryshow, waar al voor de helft wordt bepaald of de zanger een van de tien felbegeerde tickets voor de finale bemachtigt!

Donderdagavond 16 mei

Ben je de uren tot de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2019 al aan het afstrepen? Om de tijd door te komen, wijzen we je graag nog even op ons toplijstje met de 10 van de grootste concurrenten van Duncan Laurence.  Alvast weten hoe de act van onze Nederlandse inzending eruit gaat zien? Dat wordt lastig… Tijdens de tweede repetitie bleek namelijk dat er *gasp* nog niets vaststaat. Dat wordt donderdag 16 mei dus gewoon lekker op de bank – of in de bioscoop – afwachten, maar dan wel inclusief bak popcorn, natuurlijk!

Lees verder