Duncan Laurence

Veronica Superguide logo
Duncan Laurence

Duncan Laurence heeft een nieuwe liefde: 'Ik ben heel gelukkig'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Duncan Laurence heeft een nieuwe relatie! De zanger, die er na 44 jaar voor zorgde dat het Eurovisie Songfestival weer in Nederland wordt gehouden (al is het dan wel pas volgend jaar), vertelt aan RTL Boulevard dat hij nu weer gelukkig is in de liefde. 

Op een roze wolk

De zanger is helemaal in de wolken. "Ik ben heel gelukkig in de liefde. Het is fijn om iemand te hebben waarmee je alles kan delen en waarmee je de wereld aan kan", vertelt hij aan RTL Boulevard. Wie deze mysterieuze nieuwe liefde is, houdt hij nog even voor zichzelf.

Relatie breuk

Tijdens het Eurovisie Songfestival leerde Nederland Gerco Derksen kennen als de vriend van Duncan, maar een paar maanden later maakte de zanger op Instagram bekend dat de twee uit elkaar waren gegaan. Toch had hij geen spijt. "Geen spijt, geen verspilde tranen. Omdat alle dingen die we voelden echt waren. Toch doet het pijn als twee harten uit elkaar gaan. Want we waren tenslotte verliefd. De tijd zal zeker verstrijken en we gaan verder", vertelt hij in de Instagram post waar hij het nieuws bekendmaakte.

Lees verder