Disney+ logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Disney+ logo

Duizenden accounts Disney+ gehackt; ook in Nederland

|
|

Laatste update:

Aii. Nog geen week na de officiële release van Disney+, is het nieuwe streamingplatform al helemaal kapotgehackt. Ook Nederlandse accounts zijn het slachtoffer geworden van hackers.

Dat meldt techplatform Bright, dat meldingen van Nederlandse slachtoffers ontving. De hacks begonnen al uren nadat Disney+ op 12 november wereldwijd live ging. "De accounts worden op fora doorverkocht voor tussen de 3 en 11 dollar."

Problemen bij Disney+

"Vrijwel direct waren er klachten over accounts die werden overgenomen, en bij alle gekoppelde apparaten werden uitgelogd", zo schrijft Bright. "Op Twitter en Reddit meldden veel gebruikers zich waarbij het e-mailadres en wachtwoord van hun account is veranderd." Accounts waar vaak ook betaaldiensten aan gekoppeld staan. Ook zou Disney zelf niet echt meewerken. "Sommige gebruikers klagen over gebrek aan hulp vanuit Disney+ bij het terugkrijgen van hun account of betaling."

Content Disney+

Bij de grote wereldwijde lancering vorige week ging er ook bij ons - ondanks een testperiode van twee maanden - al het een en ander mis. Door de GIGANTISCHE belangstelling lukte het heel veel abonnees niet om in te loggen en/of content te bekijken op Disney+. Nou, gelukkig maakt de verse lading originele content wel wat goed! The Mandalorian al gecheckt

Lees verder