big brother duitsland corona vragenuurtje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
big brother duitsland corona vragenuurtje

Deelnemers Duitse Big Brother toch ingelicht over uitbraak corona

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Er waren – naast Jared Leto – nog een aantal mensen die weinig tot niets van de uitbraak van het coronavirus afwisten: de dertien deelnemers van Big Brother in Duitsland! Zij zitten al ruim een maand afgesloten van de rest van de wereld. In tegenstelling tot eerdere berichten werden de deelnemers zojuist echter toch wel ingelicht over de coronacrisis.

Duitse Big Brother-kandidaten onwetend over corona

Omdat de Duitse Big Brother-kandidaten al een aantal weken zijn afgesloten van de buitenwereld kregen ze natuurlijk niets mee van de meest recente ontwikkelingen rond het coronavirus. Zender Sat1 wilde er eerst nog niet aan, maar heeft vandaag toch besloten de deelnemers in te lichten over de coronacrisis. Logisch, want er is inmiddels nogal wat veranderd! Toen de Big Brother-bewoners zich op lieten sluiten, waren er in Duitsland nog maar enkele coronabesmettingen bekend.

Kritiek op Duitse tv-zender vanwege Big Brother

Kandidaten die later arriveerden, mochten hun medebewoners in het Big Brother-huis niks vertellen over de uitbraak van het coronavirus. Waarom Sat1 nu toch van gedachten is veranderd, is niet bekend. Misschien heeft het echter iets te maken met de aanzwellende kritiek op de zender. Mensen vonden het ethisch niet verantwoord om de deelnemers in het ongewisse te laten.

Big Brother Duitsland nu toch ingelicht over corona

De informatie over het coronavirus werd aan de hand van een vragenuurtje aan de Big Brother-deelnemers gepresenteerd. Het is ons nog niet bekend hoe de deelnemers hebben gereageerd op het nieuws. We zijn benieuwd! Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat mensen de uitbraak serieus nemen...

Lees verder