Duistere nieuwe poster voor Daredevil seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Duistere nieuwe poster voor Daredevil seizoen 3

Duistere nieuwe poster voor Daredevil seizoen 3

|
|

Laatste update:

Netflix blijft ons lekker maken met allerlei teasers voor Daredevil seizoen 3. Het begon al een jaar geleden met een promo in de vorm van een overlijdensadvertentie, begin deze maand gevolgd door de teasertrailer, en nu is er deze onheilspellende poster.

Job 30:26

We zien het masker van The Devil Of Hell’s Kitchen op een kruis voor een kerk, en het lijkt te impliceren dat dit het graf van Matt Murdock is. Dat wijst wellicht op een nepgraf, aangezien de wereld sinds het einde van The Defenders denkt dat Daredevil dood is. Ook zien we het citaat “Let There Be Darkness” en het Bijbelcitaat Job 30:26. Even snel googlen leert ons dat dit citaat de volgende vrolijke tekst bevat: “Yet when I hoped for good, evil came; when I looked for light, then came darkness”.

Born Again?

Fans die bekend zijn met de comic books kunnen hier verwijzingen zien dat in het derde seizoen elementen van de duistere Born Again-verhaallijn uit 1986 aan de orde komen, of dat er in elk geval dieper ingegaan wordt op Murdock’s geloof. In Born Again maakt Kingpin het leven van Daredevil wel tot zo'n ongelofelijke hel, dat zijn geloof flink op de proef gesteld wordt, net zoals dat in de Bijbel met Job gebeurde. En we weten dat Vincent D’Onofrio komend seizoen ook inderdaad terugkeert als Wilson Fisk a.k.a. The Kingpin.

Daredevil seizoen 3 is vermoedelijk vanaf vrijdag 19 oktober te zien, en dat weten we omdat Netflix Thailand per ongeluk de releasedatum had verklapt. Khob khun Krab!

Lees verder