Dromerige nieuwe Christopher Robin-trailer is lust voor het oog

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dromerige nieuwe Christopher Robin-trailer is lust voor het oog

Dromerige nieuwe Christopher Robin-trailer is lust voor het oog

|
|

Laatste update:

Walt Disney heeft een hagelnieuwe trailer vrijgegeven van het langverwachte live action-avontuur van Winnie de Poeh: de film Christopher Robin. Hoewel de zomer ons doorgaans niet lang genoeg kan duren, kijken we nu toch wel héél erg uit naar augustus, wanneer de sprookjesachtig mooie productie éindelijk op het witte doek verschijnt.

Winnie’s back

Het personage Christopher Robin beleefde in zijn jeugd de meest wonderlijke avonturen met zijn knuffelvriendjes Winnie de Poeh, Knorretje, Teigetje en Iejoor. In de nieuwe film is Christopher, gespeeld door Ewan McGregor (Fargo), een volwassen man. Nu hij ouder is en geconfronteerd is met de harde realiteit van het 'grote mensen-leven', is er van zijn ooit zo levendige fantasie nauwelijks nog iets over. Wanneer hij het niet meer ziet zitten, verschijnt ineens zijn oude maatje Winnie ten tonele. 

In goede handen

In het prachtige computergeanimeerde Christopher Robin, geregisseerd door World War Z- en Finding Neverland-regisseur Marc Foster, zijn naast McGregor ook rollen weggelegd voor Hayley Atwell (Captain America), de jonge Bronte Carmichael en Mark Gatiss (Sherlock). De stemmen komen van onder anderen Jim Cummings, Chris O'Dowd en Brad Garrett.

Christopher Robin draait vanaf 2 augustus in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de nieuwe trailer in bovenstaande video.

Lees verder