Driedubbel dikke actie in de trailer van American Assassin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Driedubbel dikke actie in de trailer van American Assassin

Driedubbel dikke actie in de trailer van American Assassin

|
|

Laatste update:

Hou je van dikke actie, een spannend verhaal en goeie acteurs? Dan ga je vast goed op de nieuwe trailer van actiefilm American Assassin. Bekijk de trailer hierboven.

Huurmoordenaar

Dylan O’Brien speelt Mitch Rapp, een jongen wiens vriendin wordt vermoord bij een terroristische aanslag. Hij is boos, erg boos en wil wraak. Daarom sluit-ie zich aan bij een speciale eenheid van huurmoordenaars die terroristen een kopje kleiner maken. Stan Hurley, de mentor van het gezelschap, neemt Mitch onder zijn hoede en leert hem alle kneepjes van het vak.

Ghost

Al snel blijkt dat Mitch over een enorm talent beschikt. Hij scoort beter op de tests dan wie dan ook. Hoewel de leiding van de eenheid veel vertrouwen heeft in Mitch, is Stan toch een beetje huiverig. Reden? Hij heeft een soortgelijke situatie meegemaakt met een andere rekruut, genaamd Ghost (Taylor Kitsch), en dat is niet goed afgelopen. Wanneer er 15 kilo plutonium wordt gejat, blijkt niemand minder dan Ghost achter de roof te zitten. Het is aan Mitch en Stan om hem te stoppen.

American Assassin

American Assassin is naar het gelijknamige boek van wijlen schrijver Mitch Flynn, die verschillende thrillers op zijn naam heeft staan. De regie is in handen van Michael Cuesta. Cuesta heeft een hele rits afleveringen geregisseerd van succesvolle tv-series als Dexter, Homeland, True Blood en Six Feet Under.

Lees verder