Dramaserie KLEM nu al verlengd met tweede seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dramaserie KLEM nu al verlengd met tweede seizoen

Dramaserie KLEM nu al verlengd met tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

KLEM is nog maar net op de buis en er is al een tweede seizoen van de spannende dramaserie aangekondigd. In het najaar van 2018 moeten de nieuwe afleveringen te zien zijn.

Goede kijkcijfers

Bijna anderhalf miljoen mensen zaten vorige week aan de buis gekluisterd voor de eerste aflevering van KLEM en ook de recensies zijn goed. Reden genoeg voor de makers om er een nieuw seizoen tegenaan te gooien. Hoe dat eruit gaat zien, blijft uiteraard nog even een raadsel, maar volgens regisseur Frank Ketelaar komen alle personages die seizoen 1 overleven, terug in nummer 2.

KLEM

In KLEM zien we hoe de levens van Jacob Derwig, in de rol van een gevaarlijke crimineel, en Barry Atsma als brave burger met een goede baan bij de Belastingdienst, met elkaar verstrengeld raken. In eerste instantie hebben de twee niets met elkaar van doen, maar dan raken hun jonge dochters bevriend met elkaar. 

Cast

Naast Atsma en Derwig zien we in KLEM onder meer ook Georgina Verbaan en Jamie Grant. De dramaserie wordt gemaakt door de VARA en wordt elke donderdag om 20.30 uitgezonden op NPO1.  

Lees verder