Tiger King op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tiger King op Netflix
HollywoodOphef

Drama: Joe Exotic en ex ruziën over scheiding

|
|

Laatste update:

De klauwen staan op scherp bij Tiger King-bekendheden Joe Exotic en zijn ex-liefje Dillon Passage. Ze raakten verwikkeld in een vechtscheiding en gooien nu met modder.

Dillon zegt dat hij wel degelijk werk heeft gemaakt van zijn scheiding van Joe Maldonado-Passage, zo heet de gekooide Netflix-ster eigenlijk. Afgelopen week beweerde Joe dat Dillon niet meewerkte aan de procedure en zelfs onvindbaar was.

Dillon vs. Joe

De ex-liefjes laten steeds via hun advocaten over en weer van zich horen. Die van Dillon laten aan People weten dat zij afgelopen september namens hun cliënt een scheidingsvoorstel hebben laten bezorgen bij Joe Exotic, maar dat die per email had geantwoord dat hij het document niet zou tekenen en de advocaten en Dillon 'een gaatje in hun hoofd hadden' als ze dachten dat ie dat wel zou doen.

Vechtscheiding

"Gezien dat antwoord en Joe's bekendmaking vlak daarna dat hij aan kanker lijdt, heeft Dillon de procedure tijdelijk gepauzeerd uit respect voor Joe's gezondheidssituatie." Nu Joe een nieuwe vent aan de haak wist te slaan, is het een ander verhaal. "Hij (Dillon, red.) voelt nu de behoefte de onware statements die Joe maakt tegen te spreken. Dillon kijkt ernaar uit het scheidingsvoorstel dat hij in september heeft gedaan te ondertekenen."

Joe's nieuwe vlam

Een advocaat van Joe laat op zijn beurt weten nog steeds niets van de advocaten van Dillon te hebben gehoord. De raadsman maakte vorige week bekend dat zijn cliënt nu vaart wil maken met de scheiding. Cupido schoot namelijk raak in de gevangenis: John Robert Graham, hieronder te zien, is de nieuwe bae van Tiger King.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder